Despre noi

Perdele si draperii pentru fiecare!

Bun venit la Eva Home Design, specialistul in perdele si draperii

 La Eva Home Design vei gasi un regat al perdelelor si draperiilor, accesoriilor textile, covoarelor si luminilor. Imbinam confortul, relaxarea, armonia si rafinamentul pentru a da fiecarui spatiu interior o tusa de personalitate si stil.

     Rafinate si clasice, ori urmand cele mai noi tendinte internationale, perdelele si draperiile pe care le poti gasi la Eva Home Design vor imbraca cu gratie orice incapere. Ne mandrim cu varietatea materialelor si paletelor cromatice regasite in gama noastra de produse. Alege intre culori vii, la moda, sau opteaza pentru o abordare mai clasica – nonculori, nuante mai inchise, contraste si texturi variate, potrivite oricarui context. Rasfata-ti ferestrele cu draperii de calitate – alaturi de noi, vei putea putea opta pentru o mare varietate de materiale si texturi. Avem mereu grija ca incaperile pe care le decoram sa aiba un design mulat pe personalitatea si stilul fiecarei persoane care apeleaza la noi, adaptand oferta in functie de nevoile si preferintele clientilor.

Sunati acum la Tel: 0765470309


     Mai mult, putem oferi sute de modele de tapet ce vor da un aspect luxuriant sau modern camerei tale. Cauta ceea ce ti se potriveste cel mai bine in catalogul Eva Home Design. Deoarece stim ca fiecare detaliu conteaza, avem grija sa folosim cele mai moderne sisteme de prindere. Astfel, suntem importatori autorizati ai sistemelor Mottura. Ne mandrim cu faptul ca putem oferi clientilor nostri calitate pana la cel mai mic detaliu: avem in portofoliu galerii, sine, sine motorizate, rulouri, panouri japoneze, sisteme romane sau venetiene,  sisteme step-by-step, impreuna cu alte accesorii ce demonstreaza, din nou, pasiunea noastra pentru perfectiune.

     Specialistii nostri vor fi alaturi de tine pas cu pas, pentru ca tu sa faci cele mai potrivite alegeri. In cei 12 ani de existenta, am reusit sa oferim consultanta specializata clientilor nostri, acestia gasindu-si un real sprijin in echipa Eva Home Design atat in ceea ce priveste sfaturile pentru decorarea locuintelor, cat in cazul spatiilor comerciale sau cladirilor de birouri.

     Decoreaza-ti fiecare camera cu produsele Eva Home Design! Impreuna vom aduce armonia si rafinamentul in fiecare incapere.